Om oss

Infund AS bistår mange ledende bedrifter på Vestlandet med finansiering og strukturering av innovasjonsprosjekter.

Våre nøkkelpersoner har omfattende erfaring fra søknadsprosesser og høy kompetanse innen utvikling og kommersialisering av ny teknologi, både nasjonalt og internasjonalt. Vi har kontor på Kokstad i Bergen.

Hos Infund brenner vi for Vestlandet og kjenner næringslivet og mulighetene her meget godt.

Hvis du har et prosjekt på gang, ta kontakt for en uforpliktende prat!

Rune Hatletvedt

Rådgiver/Prosjektleder

Over 25 års erfaring med utvikling av bedrifter

Siviløkonom, NHH
Maskiningeniør, HiB

Øyvind Rong

Rådgiver/Prosjektleder

Over 10 års erfaring fra prosjekter i leverandørindustrien for olje og gass.

BE, Energiteknologi, HVL

Fridtjof Solheim Mo

Rådgiver/Prosjektleder

Sammensatt erfaring med finansiering av miljø- og innovasjonsprosjekter, særlig knyttet til havbruksteknologi og klimatiltak i skipsfart og industri.

MSc, Siviløkonom, NHH

Øystein Veland

Rådgiver/Prosjektleder

25 års erfaring fra forskning, innovasjon og selskapsbygging knyttet til digitale løsninger for olje/gass og andre industrier.

Siv.ing. i Teknisk Kybernetikk, NTNU

Andreas Kløvning

Sales Development Representative

Erfaren markedskonsulent.

Ressurspersoner

Geir Inge Lunde

Styreleder

Geir Inge Lunde brenner for det grønne skiftet og for Vestlandet. Han er bondesønnen fra Lunde i Sunnfjord, som sammen med sin tvillingbror dro til Bergen der han utdannet seg som siviløkonom og statsautorisert revisor. I mer enn 30 år arbeidet Geir Inge i PwC, de siste 20 årene som leder for PwC Region Vest og de siste 10 årene også som CFO i PwC Norge.

Gjennom sitt virke i PwC har Geir Inge vært sentral i utviklingen av Vestlandets største kompetansebedrift innen revisjon og forretningsrådgivning. Han har vært en viktig ressurs i mange viktige prosesser i store og små selskaper innen sentrale næringer for Vestlandet, og gjennom dette erfart og lært veldig mye om hva som skal til for å skape verdier, vekst og utvikling til glede for ansatte, eiere og samfunn..

Geir Inge har et sterkt ønske om å være med å bidra til det grønne skiftet og til at det er utvikling og vekst i næringslivet, også langs vår langstrakte kyst. De siste årene har han dedikert seg som medstifter og styreleder i Initiativ Vest og i flere spennende selskaper på Vestlandet. Vi i Infund er veldig glade for at vi får del i Geir Inges visjoner, kunnskaper og engasjement i hans rolle som styreleder i vårt selskap.

Didrik  T. Martens

Styremedlem

Didrik T. Martens kjenner hver krok og virksomhet på Vestlandet, gjennom sitt lange virke innen logistikk til lands og til vanns. Han har også omfattende internasjonal erfaring fra ledende rolle i stort internasjonalt konsern, og har bl.a. sin økonomiutdannelse fra Mannheim i Tyskland. Med sitt store engasjement i Peak Group står Didrik i store prosesser med utvikling og valg av teknologier for det grønne skiftet innen skipsfarten.

Infund er glade for å ha kunnet bistå med å sikre tilskudd til flere av prosjektene i Didrik sine virksomheten. Samtidig nyter vi godt av hans erfaring, klokskap og engasjement som styremedlem og deleier i vårt selskap.

Didrik sitt engasjement for Vestlandet og det grønne skiftet får også næring gjennom hans interesse for naturen, som ivrig laksefisker og jeger.

Vi søker nå
rådgivere/
prosjektledere